Tepak Bridal's FotoPage

By: Tepak Bridal Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Update update part 2

 
Part 2 plak


Amri dan Ain - 16 August 2008 Taman Botani Putrajaya


Black dan Linn - 8 August 2008 Ipoh Perak


Halim dan Mona - 3 Aug 2008 Masjid Wilayah KL


Hamdi dan Normiza - 6 July 2008 Ampang


Nazrul dan Sha - 6 Jun 2008 Bestari Jaya Selangor


Fazly dan Mell - 31 Mei 2008 Melaka

http://www.tepakbridal.com
For Bookings & Pricelist: 016-390 0369 / 016-395 5285


Wednesday, 20-Aug-2008 10:21 Email | Share | | Bookmark
Update update part 1

salams..
teman update 1 shot ler yer eheheheh menjimatkan ruang dan melambatkan firefox korang ehehehe gambo2 yang lain siler la ke www.tepakbridal.com


Al Mas Min dan Amy - 15 Jun 2008 Keramat


Al Mas Min dan Amy - 13 Jun 2008 Gombak


Azrin dan Khairiah - 30 Mei 2008 Kuala Kubu Bharu Selangor




Aizar dan Marliza - 9 Mei 2008 Melaka


Azri dan Nadia - 1 Mei 2008 Ampang

http://www.tepakbridal.com
For Bookings & Pricelist: 016-390 0369 / 016-395 5285


Monday, 18-Aug-2008 09:54 Email | Share | | Bookmark
dah bersawang fotopages ni ek??

salams...
ya rabbi lamer nyer aku tk update menatang nih...mahap kawan2, agak bz skit lately...skang baru la ader maser nak berpoya2 walopon ader album menanti utk di design..so aku update 1 shot jer la senang kan?? haaa..luper nak gitau, alhamdulillah TBP dah 2 tahun yop...semer sbb sokongan korang kami dpt bertahan sampai skang, thanks korang...

dan secara official TBP ade keluarga baru...so aku perkenalkan
Shadiq http://shadiq.fotopages.com &
Ayun http://muimui.fotopages.com

Welcome on board



http://www.tepakbridal.com
For Bookings & Pricelist: 016-390 0369 / 016-395 5285


Sunday, 13-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pre-Wed @ Pangkor Island Helmi + Lela and Beb + Shefa

Buuweeekkk!!!
Salams,
yes lah!!! 2nd time aku ke pangkor. 1st time aku aser zaman neolitik dulu..dah tak ingat dah camne ruper Pangkor island nih. Turun2 dari feri trus melompat2 katak tanda gembira dengan nawaitu utama ingin menangkap pre-wed shots utk 2 couple nih, Helmi & Lela dan Beb & Shefa.

Tetiba je aku hilang ingatan lepas aku tgk pantai, trus tak ingat pasal client aku. Berendam dan menerjun tiruk di tepi pantai menjadi agenda utama time tuh ahahaha keji sungguh, mmg seorang photographer yang jelek..*mengeluh* mahaf to my clients...aku separuh sedar sbb sonot sgt hari tuh ehehehe

Tapi hari kedua aku memulakan shoot, sonok amik gambo dorang nih, mmg sporting abis..Magical weih!! *pinjam ayat shefa eheheh* (setiap client di nasihatkan berjumpe dengan photographer anda sebelom event korang, kenal dulu..bio ader chemistry, takde le korang segan2 eheheheh ) Helmi & Lela siap bawak persalinan ala2 jaman P. Ramlee dating dulu..kalo mengikut plan asal, nak amik shot sebanyak mungkin tapi apa kan daya, matahari dah meninggi, lighting pon mcm tak best jer..so kami buat keputusan untuk membuat summersault berpusing di tepi pantai lagi skali sebelom kami packing nak balik. Nasib aku tak hitam mandi laut tgh hari buta.

Arakian, here's some of the picts taken on that wonderful day. More updates at www.TepakBridal.com.

Explore and Enjoy.




Mmg nasib seorang photographer kawen. Tak bley nak interframe muka langsung...hanye nampak tangan jer mewakilkan diri kat blakang tuh cuih!!!



http://www.tepakbridal.com
For Bookings & Pricelist: 016-390 0369 / 016-395 5285


Saturday, 12-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Khairul & Nor Akmar - Pantai Dalam, Kuala Lumpur 16th March 2008

 







http://www.tepakbridal.com
For Bookings & Pricelist: 016-390 0369 / 016-395 5285


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net